Blue – varattu

Blue, poika, n. 6-7 kk, n. 13-14 kg

Ihana, kilttiluonteinen ja ihmisrakas Blue-poika saapui turvakodille maaliskuussa -22 pienenä pentuna sisarustensa ja emonsa Lempin kanssa. Lempi on löytänyt kodin Suomesta, sen pennut odottelevat oman kodin löytymistä ❤️

Blue luottaa sekä tuttuihin että vieraisiin ihmisiin. Tuntee nimensä, ja kutsusta tulee iloisesti luokse hyppimään ja hakemaan huomiota. Blue on reipas poika, leikkisä ja touhukas. Blue on ollut alusta lähtien hyvin kiintynyt emoonsa, mutta Lempin poissaolo ei ole kuitenkaan vaikuttanut erityisesti, alkuhämmennyksen jälkeen. Blue hengailee ja leikkii nyt varsinkin siskonsa Moccan kanssa, molemmilla on myös tapana pulahtaa vesiastioihin (kesällä).

Koiralaumassa Blue tulee hyvin toimeen, aina välillä se yrittää esittää isoa poikaa, sisimmissään Blue on kuitenkin herkkä ja pehmeä.

Blue on hoikkarakenteinen sileäturkkinen poika, painoltaan noin 13-14kg, jolla on upeat puhuttelevat silmät 💙

Blue etsii reipasta kotia, jossa ymmärretään että sopeutuminen kotikotikoiraksi voi olla pitkä prosessi, sillä Blue on kasvanut tarhaymäristössä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: