Jeppe

Jeppe, n. 9-vuotias, 18 kg poika

Jeppe odottelee oman kodin löytymistä yhdistyksemme turvakodilla ❤ Jeppe on aivan ihana seniori, joka todella kaipaisi oman kodin pehmeyteen ja lämpöön. Jeppe on juuri se tavallinen ja vaatimaton koira, joka ei tee itsestään numeroa ja jonka ohi helposti kävelee, jos keskittyy vain niihin jotka huomiota pyytävät. Kun Jepen kerran huomaa, sitä ei enää voi olla huomaamatta. Jeppe tulee luokse rauhallisin askelin ja asettuu viereen ikäänkuin jäädäkseen siihen. Se todella nauttii rapsutuksista ja kun lähdet pois, Jeppe seuraa tasaisin askelin kunnes taas pysähdyt rapsuttamaan sitä.

Muut koirat kunnioittavat Jeppeä, kuten muitakin senioreita. Se saa olla rauhassa muiden koirien hömpötyksiltä, ja mikäli joku erehtyy hyppimään Jepen päälle tai innostuu liikaa, Jeppe huomauttaa rauhallisesti mutta selvästi että se ei jaksa nuorten ja innokkaiden koirien touhotuksia. Toivomme niin, että Jeppe saisi oman kodin jossa se pääsisi lämpöiseen ja pehmeään petiin sekä saisi nauttia rapsutuksista ja rauhallisista lenkeistä oman ihmisen kanssa.

Marraskuussa 2022:

%d bloggaajaa tykkää tästä: