Eeve

Eeve, tyttö, n. 30 kg, n. 2-3v

Eeve on muuttanut Dobojn kunnalliselta tarhalta yhdistyksemme turvakodille ❤

Dobojn kunnallisella tarhalla on muutamia meille tuttuja koiria, jotka ovat olleet jo vanhalla Preslican tarhalla. Haluamme antaa näille koirille mahdollisuuden omaan kotiin, vaikka emme pysty niitä tällä hetkellä ottamaan turvakodille. Kunnallisen tarhan olot ovat hirvittävät koirille olla ja elää, siksi teemme tämän poikkeuksen. Adoptiosta kiinnostuneen tulee kuitenkin huomata, että nämä koirat ovat olleet vuoden verran kunnallisella tarhalla. Luonnekuvaus on kirjoitettu sen perusteella, millaisena olemme tunteneet koiran vuosi sitten Preslican tarhalla. Kunnallisen tarhan olosuhteet ovat surkeat ja hyvin erilaiset kuin Preslican tarhalla, joten koiran käytös ja luonne on voinut muuttua viimeisen vuoden aikana. Huomattavaa muutosta emme kuitenkaan ole huomanneet käydessämme tarhalla. Kaikki nämä koirat olemme todenneet hyväluonteisiksi ja adoptioon sopiviksi. Mei ja Drazen ovat tavanneet näitä koiria kunnallisellakin tarhalla säännöllisesti, mutta nykyään harvemmin sillä elämä turvakodilla on erittäin kiireistä. Koira haetaan kunnalliselta tarhalta turvakodille, kun adoptio on vahvistunut.

Kunnallisesta tarhasta lisää täältä: https://balkaninkoirat.fi/sivu1/

Tutustu adoptioprosessiimme huolellisesti täältä: https://balkaninkoirat.fi/adoptio/adoptioprosessi/

Eeve on asunut Dobojn kunnallisella tarhalla yli vuoden. Tutustuimme Eeveen kesällä 2021, uutena tulokkaana Preslican tarhalla. Eeven lempeä ja kiltti luonne tuli esiin heti alkupäivinä. Eeven hylkäsi omistaja, joka oli muuttamassa ulkomaille.

Eeve on isompi kokoinen, sileäturkkinen kaunotar, noin 30kg tyttö. Se on nuori, noin 2-3 vuotias.

Nykyään se jakaa aitauksensa uroskoiran Garon kanssa ja ne tulevat keskenään hyvin toimeen ❤️ Niistä on tullut hyviä ystäviä, jotka jakavat ruoat ja aina välillä leikkivät yhdessä.

Eeve on ystävällinen, reipas ja ihmisrakas. Sosiaalinen luonne. Kun tuttavapariskuntamme käy niitä tervehtimässä molemmat itkevät onnesta ja nauttivat kovasti ihmisen huomiosta 🥲

Eeve etsii aktiivista kotia.

Marraskuussa 2022:

%d bloggaajaa tykkää tästä: