Smarti

Smarti, poika, 2v, n. 13-14 kg

Dobojn kunnallisella tarhalla on muutamia meille tuttuja koiria, jotka ovat olleet jo vanhalla Preslican tarhalla. Haluamme antaa näille koirille mahdollisuuden omaan kotiin, vaikka emme pysty niitä tällä hetkellä ottamaan turvakodille. Kunnallisen tarhan olot ovat hirvittävät koirille olla ja elää, siksi teemme tämän poikkeuksen. Adoptiosta kiinnostuneen tulee kuitenkin huomata, että nämä koirat ovat olleet vuoden verran kunnallisella tarhalla. Luonnekuvaus on kirjoitettu sen perusteella, millaisena olemme tunteneet koiran vuosi sitten Preslican tarhalla. Kunnallisen tarhan olosuhteet ovat surkeat ja hyvin erilaiset kuin Preslican tarhalla, joten koiran käytös ja luonne on voinut muuttua viimeisen vuoden aikana. Huomattavaa muutosta emme kuitenkaan ole huomanneet käydessämme tarhalla. Kaikki nämä koirat olemme todenneet hyväluonteisiksi ja adoptioon sopiviksi. Mei ja Drazen ovat tavanneet näitä koiria kunnallisellakin tarhalla säännöllisesti, mutta nykyään harvemmin sillä elämä turvakodilla on erittäin kiireistä. Koira haetaan kunnalliselta tarhalta turvakodille, kun adoptio on vahvistunut.

Kunnallisesta tarhasta lisää täältä: https://balkaninkoirat.fi/sivu1/

Tutustu adoptioprosessiimme huolellisesti täältä: https://balkaninkoirat.fi/adoptio/adoptioprosessi/

Smarti etsii kotia Dobojn kunnalliselta tarhalta ❤️ Tämä kiltti ja ihmisrakas iloinen poika on selvinnyt tarhalla siitä asti, kun uusi kunnan tarha rakennettiin ja koirat siirrettiin vanhalta tarhalta uudelle tarhalle, siitä on kulunut yli vuosi 😕 Uskomme, että Smarti kuului pentueeseen, joka hylättiin Preslican tarhalle talvella21, kaksi heistä menehtyi (auton alle), yksi onnekas Boi adoptoitui Suomeen, mutta neljäs hävisi pentuna. Emme tienneet mitä pennulle tapahtui, kunnes alkukesästä21 kuvissa oleva koira ilmestyi tarhan lähettyville, samalle alueelle jonne pennut aikoinaan hylättiin. Samannäköisyys oli selkeä ja uskoimme/toivoimme, että kyseessä oli sama kadonnut pentu.

Pian Smarti joutui kuitenkin uudelle tarhalle ja siitä lähtien se on löytänyt keinonsa selviytyä. Hyppimällä ketterästi aitauksesta toiseen ja pysymällä boksien betonivälikössä korkealla.

Kun tuttavapariskuntamme käy tarhavierailulla Smarti odottaa väliseinän päällä ja syö siinä. Kun he menevät bokseihin Smarti tulee alas hakemaan huomiota ja rapsutuksia ❤️ viime aikoina Smarti on viety tarhan ulkopuolelle, ja voi sitä ilon määrää ja kiitollisuutta 🥹 Smarti on hyvin kiltti, reipas ja sosiaalinen poika joka toivoo löytävänsä pian oman perheensä ja pääsevänsä pois tarhaolosuhteista. Smarti on luonteeltaan hyvin kiltti, luottavainen ja lempeä. Innoissaan ihmisen huomiosta, aktiivinen ja nuori poika. Ikää sillä on 2 vuotta ja painoa noin 13-14kg.

%d bloggaajaa tykkää tästä: