Stella

Stella, tyttö, arv.synt. 5.4.2021 , 13 kg

Stella on ainoa selviytyjä hylätystä pentueesta, jonka yhdistyksemme aktiivi Annastiina löysi viime kesäkuussa (2021) Preslican tarhan lähettyviltä pahvilaatikossa. Kaikki pennut olivat huonokuntoisia ja heikkoja, hoidoista huolimatta melkein kaikki menehtyivät lyhyessä ajassa. Ainoastaan pieni Stella selvisi 🥹 Stella oli pentuna hyvin pirteä, määrätietoinen ja rohkea tyttö ja samanlainen se on nykyäänkin. Stella on kasvanut pieni-keskikokoiseksi, painoltaan se on noin 13kg.

Stella asustelee turvakodilla, ison tarhan puolella vapaana. Sen seurana on muita koiria, tyttö- sekä poikakoiria ja Stella on laumassa melko sopeutuvainen sekä itsevarma.

Stella innostuu leikkimään muutaman koiran kanssa ja on sosiaalinen ja luottavainen ihmisten kanssa. Kiltti ja herttainen Stella on pieni paimenkoira-mix. Iältään Stella on noin 1,5-vuotias ja turvakodilla se on asunut kesäkuusta21 alkaen.

Stella etsii reipasta kotia ja voisi sopia hyvin ainoaksi koiraksi tai toisen kiltin koiran kaveriksi.

Keski-energinen, iloinen ja aktiivinen tyttö ❤️

%d bloggaajaa tykkää tästä: