Tara

Tara, tyttö, noin 3-vuotias, 16kg

Dobojn kunnallisella tarhalla on muutamia meille tuttuja koiria, jotka ovat olleet jo vanhalla Preslican tarhalla. Haluamme antaa näille koirille mahdollisuuden omaan kotiin, vaikka emme pysty niitä tällä hetkellä ottamaan turvakodille. Kunnallisen tarhan olot ovat hirvittävät koirille olla ja elää, siksi teemme tämän poikkeuksen. Adoptiosta kiinnostuneen tulee kuitenkin huomata, että nämä koirat ovat olleet vuoden verran kunnallisella tarhalla. Luonnekuvaus on kirjoitettu sen perusteella, millaisena olemme tunteneet koiran vuosi sitten Preslican tarhalla. Kunnallisen tarhan olosuhteet ovat surkeat ja hyvin erilaiset kuin Preslican tarhalla, joten koiran käytös ja luonne on voinut muuttua viimeisen vuoden aikana. Huomattavaa muutosta emme kuitenkaan ole huomanneet käydessämme tarhalla. Kaikki nämä koirat olemme todenneet hyväluonteisiksi ja adoptioon sopiviksi. Mei ja Drazen ovat tavanneet näitä koiria kunnallisellakin tarhalla säännöllisesti, mutta nykyään harvemmin sillä elämä turvakodilla on erittäin kiireistä. Koira haetaan kunnalliselta tarhalta turvakodille, kun adoptio on vahvistunut.

Kunnallisesta tarhasta lisää täältä: https://balkaninkoirat.fi/sivu1/

Tutustu adoptioprosessiimme huolellisesti täältä: https://balkaninkoirat.fi/adoptio/adoptioprosessi/

Tara on keskikokoinen, noin 16kg tyttö. Noin 3-vuotias Tara asusteli Preslican kunnallisella tarhalla vapaana monen muun koiran seurassa kunnes se joutui kesällä 2021 muuttamaan uudelle tarhalle. Tara tuli aina iloisena ihmisiä vastaan Preslicaan saapuessa ja oli aina seurana tarhahommissa. Tara on sosiaalinen, hellyydenkipeä ja luottavainen koira. Tara oli Preslicassa rohkea, utelias ja leikkisä tyttö.
Lempeys ja iloisuus on säilynyt myös uudella tarhalla: aina kun käymme Taraa moikkaamassa, se hyppii ilosta, mutta kovasti Tara pyrkii boksistaan ulos.
Tara sopii aktiiviseen kotiin, monenlaiseen perheeseen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: