Kimba – Varattu

Kimba on varattu omaan kotiin (6 kk tyttö, n. 7 kg)

Pieni ihastuttava Kimba odottelee oman kodin löytymistä yhdistyksemme turvakodilla 5 sisaruksen ja Lori emon kanssa. Lori synnytti pennut turvakodilla, kaikki 6 pentua ovat kasvaneet pieni-keskikokoiseksi ja ovat valmiita etsimään omaa kotia ❤️ Lori-emo on keskikokoinen (noin 16kg) terriri-mix, joten pennuilla on kasvuvaraa.

Kimba on sympaattinen, leikkisä ja reipas tyttö, joka innostuu leluista ja ihmisen huomiosta. Iloinen Kimba on vielä pentu. Se etsii kotia, jossa ymmäretään, että Kimba on kasvanut tarhaympäristössä ja panostetaan pentukoulutukseen sekä kotikoiran arjen totutteluun. Uskomme, että kotiuduttuaan Kimbasta saisi reippaan lenkkikaverin, joka nauttisi aktiivisesta elämästä.
Kimba voisi arvostaa koirakaveria tulevassa kodissa 🙂 Kimba on kiltti, koirasosiaalinen ja energinen tyttö.

%d bloggaajaa tykkää tästä: