Malva – varattu

Malva, noin 3-vuotias, noin 17kg tyttö

Ihana ja säyseä Malva tyttö muutti helmikuussa -22 yhdistyksemme turvakodille odottelemaan oman kodin löytymistä. Malva on Dobojn kunnalliselta tarhalta. Saapuessaan se oli tosi laiha, mutta on saanut lisää painoa ja se on nykyään hyvässä kunnossa 😊
Lempeäkatseinen Malva on keskikokoinen posavinanajokoira-mix, jolla on todella kiltti ja kultainen luonne.
Malva on luottavainen tyttö, joka rakastaa olla ihmisen lähellä, siliteltävänä sekä hihnalenkillä. Malva osaakin kävellä hihnassa hyvin. Päivät Malva viettää makoillen auringossa, ja välillä se innostuu leikkimään muutaman muun koiran kanssa aitauksessaan. Tennispalloista ja leluista tykkää. Koirien kanssa Malva on itsevarma ja osaa pitää tarvittaessa puoliaan.
Malvalle sopisi aktiivinen koti, jossa olisi tarjolla lenkkejä luonnossa sekä muuta mielekästä tekemistä oman ihmisensä kanssa ☺️ Malva on keski-energinen koira, josta saa varmasti reippaan lenkkikaverin ja kiitollisen kainalokaverin.

%d bloggaajaa tykkää tästä: