Blanco – alustavasti varattu

Blanco, noin 2-vuotias, 9-10kg poika

Pieni sympaattinen Blanco etsii hyvää kotia 🤍 Doboj kunnallisella tarhalla Blanco vietti noin puoli vuotta. Ilmeisesti sillä oli omistaja, joka ei enää voinut pitää siitä huolta. Yllättävä tieto oli se että Blanco on elänyt sisäkoirana. Voimme vaan kuvitella miltä tuntui joutua talviaikana kunnan tarhalle 😣Blancoa kiusattiin erityisesti viime aikoina eikä pärjännyt isompien koirien kanssa. Se kuitenkin selvisi siellä useamman kuukauden, kunnes viikko sitten Blanco muutti yhdistyksemme turvakodille. Sen karvaa piti ajella takapääastä, kun oli täynnä takkuja ja ihotulehdukseen saa hoitoa.
Blancosta huomaa, että sitä on aikaisemmin käsitelty ja talutettu hihnassa. Luonteeltaan Blanco on reipas, rohkea ja vaikuttaa tasapainoiselta koiralta, joka tykkää olla niin ihmisten kuin koirien seurassa. Rapsutuksista nauttii 🙂 Blanco ei ujostele tai jännitä uusia tilanteita ja seuraa ihmistä. Aina välillä kuitenkin se on lähtenyt itsenäisesti häntä pystyssä tutkimaan pellon reunoja ja tullut sitten takaisin.
Tämä suloinen poika jakaa aitauksen Tyynen, Mimin ja Chilin kanssa ja niistä on tullut ystäviä joiden kanssa leikkiä. Blancolta löytyy myös itsevarmuutta.
Aktiivinen Blanco voisi sopeutua monenlaiseen perheeseen, jossa olisi tarjolla säännöllistä aktiviteettiä nuorelle ja energiselle koiralle.

%d bloggaajaa tykkää tästä: