Ramba

Ramba, noin 5-vuotias, 30kg rottweiler tyttö

Rambaan tutustuimme kesällä21 Dobojn yksityisellä tarhalla. Sieltä se oli ”adoptoitunut” Dobojn virkaeläinlääkärille kesäasunnon vahtikoiraksi.
Pian kuitenkin Ramba päätyi Dobojn kunnalliselle tarhalle, ja se sijoitettiin boksiin kahden pitbull-mix uroskoiran kanssa. Ramba ei pärjännyt niiden kanssa eikä päässyt syömään. Ajan kanssa Ramba laihtui monta kiloa, ja muuttaessa turvakodille Ramba painoi vain reilu 20kg.
Ramba on asustellut turvakodilla muutaman kuukauden. Ensimmäisinä päivinä se vaan pysytteli aitauksessa ja nukkui. Noin viikon jälkeen Ramba alkoi tutustumaan paremmin uuteen ympäristöön, koiriin ja nykyään se on reipas ja rohkea tyttö, joka päivittäin odottaa muiden koirien tapaan ulospääsyä aitauksesta, ja lähtee innolla juoksemaan niittyalueelle. Omaan Aitausporukkaan Ramba on sopeutunut hyvin.
Ramba on seurallinen, tottelevainen ja kiltti tyttö, joka rakastaa tennispalloja ja kaikkea mitä ihmisen kädessä saattaa olla. Koirien kanssa Ramba on kasvattanut itsevarmuutta eikä jännitele, ja tarvittaessa osaa pitää puoliaan. Ramba on aika itsenäinen eikä ole ainakaan tähän mennessä leikkinyt muiden koirien kanssa. Ihmisen seura on parempi, se nauttii huomiosta ja innostuu kun sille heitetään palloja tai keppejä. Toimenpiteitä on antanut nätisti tehdä.
Ramba on noin 5-vuotias, energinen ja tekemisenhaluinen neiti, joka sopisi aktiiviseen kotiin, jossa olisi jo entuudestaan koirakokemusta, mielellään roduntuntevaa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: