Pimki – varattu

Pimki, 1,5-vuotias, 9kg tyttö

Pimki on ihmisrakas, aktiivinen, luottavainen ja kiltti nuori tyttö, joka etsii hyvää loppuelämän kotia ❤️

Pimki tuotiin turvakodille omistajan toimesta joulukuussa 2021. Vanha mies ei voinut enää huolehtia koirastaan ja oli ilmeisesti juuri viemässä koiraa metsään kun hän kuuli tuttavaltaan turvakodistamme.

Näimme pienen pelokkaan koiran auton takakontissa häkissä, ja kun kuuntelimme miehen selityksiä tiesimme, että hänen tarkoitus oli palata kotiin ilman koiraa, joko hylättynä metsään tai luovutettuna koiratarhalle. Näin Pimki jäi turvakodille. Alkuun ujostelevainen ja hämmentynyt Pimki ei hakenut kontaktia vaan piileskeli koirankopissa, mutta jo seuraavana päivänä häntä alkoi heilumaan ja silitykset otettiin luottavaisesti vastaan☺️

Nykyään Pimki on avoin, riemukas ja reipas tyttö.

Pimki on asunut samassa aitauksessa joulukuusta lähtien ja koirakaverina on samankokoinen Mera tyttö, jonka kanssa innostuu ajoittain leikkimään.

Pimki on hyväntuulinen hauska tyttö, joka saa pentuhepuleita ja innostuu ihmisistä, joilta aina toivoo jakamatonta huomiota. Isommassa koiralaumassa Pimki ei erityisesti nauti ja mielellään pysyttelee ihmisen vieressä.

Pimki on nuori ja touhukas neiti, joka etsii reipasta ja aktiivista kotia, ensisijaisesti ainoana koirana.

Pimkin arvioitu syntymäaika on 15.02.2021, painoltaan 9kg.

Video Pimkistä: https://www.facebook.com/100068581217963/videos/pcb.339467615015943/979642449389281

%d bloggaajaa tykkää tästä: