Mimi – alustavasti varattu

Mimi, noin 5-6 kk tyttö, 4kg

Pieni Mimi odottelee oman kodin löytymistä yhdistyksemme turvakodilla, jonne se saapui sisarustensa kanssa alle kuukauden ikäisenä, ilman emoa🥺 Yksi sisaruksista menehtyi pian saapumisen jälkeen, kolme selvisivät. Pentue oli löytynyt kadulta (emo oli lähettyvillä, mutta työntekijät eivät sitä saanut kiinni ja siksi ainoastaan pennut päätyivät kunnalliselle tarhalle, Dobojssa). Turvakodilla siskot asuivat ja kasvoivat sisätiloissa, kunnes oli turvallista (rokotukset) siirtää ne ulkotiloihin.

Mimi on kasvanut noin 4-kiloiseksi kaunokaiseksi. Mimi on iloinen, vauhdikas pentu, joka leikkii päivittäin siskojensa kansaa aitauksessa ja innostuu leluista ja luista. Aina välillä pikkutrio pääsee juoksentelemaan nurmikolla ja silloin vauhtia riittää 😀 ihmisten kanssa Mimi on reipas ja luottavainen, ja siskojensa tapaan Mimi hyppii jaloissa huomiota hakien. Mimi on vielä nuori, pentumainen ja hyvin energinen tyttö. Se sopisi kotiin toisen koiran kaveriksi, jossa totutellaan kotikoiran arkeen ja panostetaan pentukoulutukseen.

Sylissä Mimi saattaa hetken ihmetellä ja vähän rimpuilla, varsinkin jos on kiire päästä takaisin leikkimään siskojensa kanssa.

Ihana ja kilttiluonteinen Mimi on noin 5-6kk.

Video Mimistä nähtävillä täällä: https://www.facebook.com/100068581217963/posts/pfbid02JVkRmuCQLQRdbCjxoJjaynTTf18NkD9J41PJiFVi8WkfsVnrh8mtBFQSz2kr1mmwl/?d=n

%d bloggaajaa tykkää tästä: