Yogi

Yogi, n. 1- vuotias poika, n. 50kg

Yogi on Yolan pentu, ja se asuu veljensä Eltonin ja äitinsä Yolan kanssa samassa aitauksessa turvakodilla. Yogi on rodultaan todennäköisesti tornjak.

Yogi on isokokoinen, mutta todella kiltti ja lempeä poika. Yogi on luonteeltaan erittäin kiltti ja enemmän alistuvaa tyyppiä. Se ei ryntää uutta ihmistä kohti, vaan jolkottelee lähelle nuuskimaan ja tervehtimään. Saadessaan huomiota, se innostuu ja häntä heiluu. Yogi painautuu ihmisen kylkeä vasten ja on iloinen saamastaan huomiosta. Isolla piha-alueella ulkoilee muitakin koiria samaan aikaan, ja jos ihmisen luona on tungosta, se ennemmin katselee sivusta, kuin lähtee kilpailemaan mustasukkaisena huomiosta. Riitatilanteista se väistyy ja ei ole aloittamassa kahakoita.

Yogi saapui Yola-emon kanssa turvakodille aivan pentuna. Yola synnytti pennut kunnallisella tarhalla, mutta onneksi Yola pääsi pian pentuineen turvakodille. Pennut ovat siis saaneet viettää pitkän ajan emonsa kanssa. Ne eivät kuitenkaan ole riippuvaisia äidistään, vaan ovat jo reipastuneet ja ovat päivittäin muiden tarhan koirien kanssa vapaana, Yolan ollessa häkissä. Yogi on isokokoinen koira ja vielä hyvin nuori, noin vuoden ikäinen.

Yogi etsii kotia rauhallisemmalta alueelta ja ihanne olisi, että Yogi pääsisi kotiin, jossa olisi oma piha, jossa tepsutella. Kerrostaloon emme Yogia ja Eltonia adoptoi. Yogi on äärimmäisen kultainen koira, josta huokuu lempeys ihmisiä ja muita koiria kohtaan. Se on asunut tiiviisti elämänsä muiden koirien ympäröimänä ja Yogin tulevassa kodissa voisi olla kiltti koirakaveri seurana. Yogi on painoarviolta noin 50 kg. Yogi ja Elton ovat molemmat niin mainioita koiria, joista joku saa täydellisen kaverin itselleen. Toki koirat ovat vielä nuoria ja tulevat tarvitsemaan kaikkien koirien tapaan koulutusta, mutta molemmat koirat omaavat tietyn nöyryyden, joka varmasti helpottaa kouluttamista. ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: