Tiffany

Tiffany, n. 3-4- vuotias tyttö, n. 8kg

Tiffany on kaunis nuori tyttökoira, joka asuu yhdistyksemme turvakodilla. Tiffany on iältään noin 3–4-vuotias. Tiffany on asunut vanhalla Preslican kunnallisella tarhalla, mutta asui tarha-alueen ulkopuolella.

Tiffany on luonteeltaan kiltti ja lempeä tyttö, mutta hieman arka. Tiffany soveltuu kotiin, jossa ymmärretään aran koiran tarpeita ja ollaan valmiita aran koiran kotiuttamiseen. Tiffanya ei adoptoida kaupungin keskustaan. Tiffany adoptoidaan kotiin, jossa olisi toinen tukea antava kiltti koira. ❤

Tiffany on aitauksessaan hyvin leikkisä, mutta välillä sen huomaa menevän kauemmas, kun toiset koirat käyvät liian innokkaiksi. Tiffanyn aitaukseen mennessä, se lähestyy häntä heiluen, mutta ei tule syliin asti. Tiffanyn tulevassa kodissa olisi hyvä olla kiltti ja reipas koirakaveri, josta Tiffany saisi turvaa. Tiffany jakaa aitauksen isojen ja keskikokoisten koirien kanssa ja on aitauksen pienin. Aitauksessa on yhteensä 10 koiraa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: