Rauha

Rauha, n. 4- vuotias tyttö, n. 37kg

Rauha asuu turvakodilla pentunsa Hipon kanssa. Rauha on noin 4-vuotias kiltti sarplaninac-mix tyttö. Rauha ja Hippo asuvat turvakodin etupihalla isommassa koiralaumassa. Rauha on luonteeltaan erittäin kiltti, lempeä ja reipas tyttö. Rauhan luokse mennessä, sen häntä heiluu ja se katsoo rauhallisesti tulijaa.

Rauha saapui turvakodille kahden pienen pennun kanssa, mutta valitettavasti toinen pentu menehtyi. Rauha asui Hipon kanssa jonkun aikaa sisällä ja olikin mieluusti sisäkoirana. Siellä se tottui myös kissoihin. Rauhalla on tapana kerätä etupihan ruokakippoja omaan kulmaukseen, joita se suojelee voimakkaasti muilta koirilta. Tämän vuoksi Rauhalla on jo hieman ylipainoa. Rauha ja Hippo eivät pärjää etupihan laumassa, koska ne selvästi luovat jännitteitä muiden koirien kanssa. Uskomme, että Rauhalle paras koti olisi etäämpänä keskustan vilskeestä ainoana koirana tai paras vaihtoehto Rauhalle olisi adoptoitua pentunsa Hipon kanssa samaan kotiin. Rauha on erittäin kiintynyt Hippoon.

Rauha on nimensä mukaan hyvin rauhallinen koira, joka ei turhia säntäile. Rauhasta saisi mainion kotikoiran, jonka kanssa viettää perusarkea. Uuden kodin tulee kiinnittää huomiota Rauhan painonpudotukseen. Uskoisimme Rauhan sopivan hyvin ensikoiraksi sen lempeän luonteen vuoksi. ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: