Iisa

Iisa, noin 6-vuotias, noin 15-16kg tyttö

Ihana säyseä ja ystävällinen Iisa muutti yhdistyksemme turvakodilla viime kesänä 2021 pentujensa kanssa. Iisa ja pennut hylättiin Preslican kunnalliselle tarhalle. Huolehtivanen Iisa emo piti pentuja turvassa, kunnes perhe siirtyi turvakodille. Pennut ovat kasvaneet, ja kaikki etsivät omaa kotia. Iisa on serbianajokoira – srpski gonic- tai mix, ja on kooltaan keskikokoinen. Iisa on pärjännyt koiralaumassa hyvin, itsevarman ja levollisen luonteensa ansiosta. Iisaa kunnioitetaan, ja yleensä Iisa ei löydy vilkkaimpien koirien joukosta. Usein Iisa on koirankopin lähellä tai sisällä Viivi pentunsa seurassa tai sitten muovipenkin päällä makoilemassa. Iisa on ihmisen kanssa oikein kiltti ja kultainen ja se nauttii paljon kun se pääsee ihmisen viereen siliteltäväksi. Silloin pusuja lentelee. Välillä Iisa innostuu leikkimään, yleensä pentujensa kanssa tai ihmisen kanssa. Iisa on suht rauhallinen luonne, mutta kun se pääsee lenkille nuori ja innokas puoli tulee esiin. Iisa voisi sopeutua monenlaiseen perheeseen, koti rauhallisessa asuinympäristössä jossa se pääsisi metsälepoluille seikkailemaan olisi Iisalle ihanteellisin.

Iisa on noin 6-vuotias, noin 15-16 kg tyttö. Matala-keskienerginen.

VIDEOhttps://youtube.com/shorts/4GFCZuZPpds?feature=share

%d bloggaajaa tykkää tästä: