Hippo

Hippo, n. vuoden ikäinen poika, n. 25kg

Hippo asuu äitinsä, Rauhan kanssa yhdistyksemme turvakodilla. Hippo on noin vuoden ikäinen poikakoira. Hippo on luonteeltaan iloinen ja reipas. Se tulee mielellään hakemaan ihmisiltä huomiota. Hippo asuu isolla etupihalla kymmenien muiden koirien kanssa.

Hipon Rauha-äiti on hyvin kiintynyt Hippoon, mutta Hippo pärjää hyvin ilman emoaankin. Hippo leikkii etupihalla muiden koirien kanssa ja Hippo voisi soveltua kotiin, jossa on koirakaveri. Hippo on vielä nuori koira, joten siitä saisi varmasti mainion lenkkikaverin. Hippo ei kuitenkaan ole aitauksensa aktiivisin koira ja se osaa rauhoittua välillä vain seuraamaan pihan tapahtumia. Hippo saapui pienenä pentuna turvakodille emonsa ja sisaruksensa kanssa. Valitettavasti toinen pennuista menehtyi. Hippo on painoltaan n. 25 kg. Hippo on lempeä poika, josta saa varmasti mainion kotikoiran. ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: