Estor – Varattu

Varattu – Estor, n. 1- vuotias poika, n. 20kg

Estor-poika asuu yhdistyksemme turvakodilla viiden sisarensa kanssa. Estor on noin vuoden ikäinen kiltti ja lempeä nallukka. Estor on jo edesmenneen Duo-kummikoiramme pentu. Duo oli uskomattoman kiltti ja hyväluonteinen koira ja samaa luonnetta näemme pennuissa. Duo kasvatti pentunsa hyvin ja pennut pääsivät kasvamaan turvallisessa paikassa yhdistyksemme turvakodilla. Estor asui toukokuuhun saakka samassa aitauksessa sisarustensa ja tornjak-pappa Kusljon kanssa.

Toukokuussa huomasimme Estorin liikkuvan huonosti ja veimme sen heti tutkittavaksi. Poika kuvatiin ja tutkittiin ja se sai lääkkeet. Todennäköisesti se oli leikin yhteydessä satuttanut itsensä. Tällä hetkellä Estor voi oikein hyvin ja se liikkuu entiseen tapaan. Estor oli sairaslomansa aikana eristyksissä toisessa tilassa ja palattuaan, Kusljo ei enää hyväksynyt sitä takaisin laumaan. Eristyksen aikana Estor katsoi haikeana aitaustaan kohti ja olisi halunnut tuttuun porukkaan takaisin. Tällä hetkellä Estor asuu siis erillään laumastaan ja toivomme, että löydämme sille kodin rauhalliselta asuinalueelta. Estoria ei adoptoida kaupungin keskustaan.

Estor ei enää haikaile vanhaan aitaukseensa, vaan on kiintynyt ihmisiin, joita se seuraa puuhakkaana. Estor on nuori koira, ja se on asunut ikänsä turvakodin isommassa laumassa. Koemme, että Estorin tulevassa kodissa olisi hyvä olla kiltti ja reipas toinen koira, josta Estor saisi tukea. Estor antoi tutkia itsensä moitteetta eläinlääkärissä, vaikka olikin jännittynyt. Se oli ensimmäinen kerta, kun se oli erossa laumastaan.

Estorista saa varmasti ihanan ja kiltin lenkkikaverin ja kotikoiran. Luonteeltaan se on nöyrä, mutta omassa laumassaan sen leikkisä puoli tuli esiin. Estor on keskikokoinen, noin 20 kg. Muihin koiriin Estor suhtautuu erittäin hyvin ja ollessaan erillään sisaruksistaan, pikkukoira Una kävi sitä moikkaamassa, josta Estor aina ilahtui. ❤

Kaikki Estorin sisarukset etsivät myös kotia rauhallisemmalta asuinalueelta, ja tulemme lisäämään loput pesueesta pian nettisivuillemme.

Estorin kuulumisia 11/2022:

%d bloggaajaa tykkää tästä: