Elton

Elton, arv. synt. 1.5.2021, poika, n. 55kg

Elton asuu turvakodilla emonsa Yolan ja veljensä Yogin kanssa. Elton on suurikokoinen poikakoira ja se on rodultaan todennäköisesti tornjak. Elton on Yogia isompi ja se on hyvin vaikuttava näky tarhan pihalla jolkotellessaan. Elton kastroitiin toukokuussa.

Elton on veljensä tapaan isokokoinen, mutta se on todella kiltti ja lempeä poika. Elton on luonteeltaan kiltti ja veljensä tapaan enemmän alistuvaa tyyppiä. Se ei ryntää uutta ihmistä kohti, vaan jolkottelee lähelle nuuskimaan ja tervehtimään. Saadessaan huomiota, se innostuu ja häntä heiluu. Elton pääsee päivittäin juoksemaan isolle piha-alueelle tarhan muiden koirien kanssa ja se tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa. Muut koirat säestävät sille, onhan Elton suurikokoinen ilmestys. Riitatilanteista se väistyy ja ei ole aloittamassa kahakoita. Elton saapui Yola-emon kanssa turvakodille aivan pentuna. Yola synnytti pennut kunnallisella tarhalla, mutta onneksi Yola pääsi pian pentuineen turvakodille. Pennut ovat siis saaneet viettää pitkän ajan emonsa kanssa. Ne eivät kuitenkaan ole riippuvaisia äidistään, vaan ovat jo reipastuneet ja ovat päivittäin muiden tarhan koirien kanssa vapaana, Yolan ollessa häkissä. Yola ulkoilee erikseen, koska ei tule kaikkien tyttökoirien kanssa toimeen. Elton on isokokoinen koira ja vielä hyvin nuori, noin vuoden ikäinen. Elton etsii kotia rauhallisemmalta alueelta, kerrostaloon emme Eltonia adoptoi. Elton tulee muiden koirien kanssa toimeen ja kiltti koirakaveri voisi olla Eltonillekin kiva juttu uudessa kodissa. ❤

Ihanteellista olisi, että Elton pääsisi kotiin, jossa olisi oma piha, jossa tepsutella ja vahtia. Eltonista saa varmasti ihanan ja reippaan kotikoiran, jonka kanssa lenkkeillä. Se on asunut tiiviisti elämänsä muiden koirien ympäröimänä ja Eltonin tulevassa kodissa voisi olla kiltti koirakaveri seurana. Eltonin paino on arviolta noin 55 kg.

Elton syksyllä 2022:

%d bloggaajaa tykkää tästä: