Dragana

Dragana, noin 1,5-vuotias, noin 12kg tyttö

Vauhdikas, leikkisä, sosiaalinen ja ihmisrakas Dragana odottaa oman kodin löytymistä yhdistyksemme turvakodilla, jonne se saapui pentuna maaliskuussa21. Dragana on kaunis pieni-keskikokoinen tyttö, joka rakastaa olla ihmisen lähellä, saada rapsutuksia ja huomiota. Dragana ja sen kaksi siskoa Diiva ja Daphne ovat olleet tiivis trio alusta lähtien ja yleensä vauhdikkaimmat leikit tapahtuu niiden välillä. Siskokset ovat samankokoisia ja -värisiä mutta häntä on kaikilla erilainen. Draganalla on pitkä-, Diivalla on puolipitkä- ja Daphnella on töpöhäntä. Kaikilla kolmella on rohkea ja luottavainen luonne, ja juoksevat heti luokse kun ihminen saapuu paikalle. Draganalla on tapana hyppiä aika korkeallekin, jotta se pääsisi huomion keskipisteeksi. Nuori ja energinen Dragana voisi sopia monenlaiseen perheeseen, jossa olisi tarjolla aktiivistä elämää sekä koirakontaktia kodin ulkopuolella, jos kotona koiraystävää ei ole. Uskomme, että Dragana pärjäisi kuitenkin myös ainoana koirana. Dragana on nuori ja sillä paljon opeteltetavaa, koska kotikoiran elämä on sille vierasta. Dragana, niin kuin moni muu, on kasvanut tarhaolosuhteissa.

Dragana on noin hoikkarakenteinen, 12 kg, ja iältään noin 1,5 vuotias.

%d bloggaajaa tykkää tästä: