Cleo

Cleo, n. 20kg tyttö

Cleo on erittäin lempeä tyttökoira, joka asuu turvakodilla. Cleo on aktiivinen ja sosiaalinen koira. Cleo asuu isossa aitauksessa, jossa asuu yhteensä noin 26 koiraa. Cleo on ensimmäisten joukossa vastassa, kun aitaukseen menee.

Cleo pääsi turvakotiin pentuna sisarustensa kanssa. Cleossa on varmasti jotakin paimenkoirarotua ja kenties tornjak-rotua. Cleo hyppelehti koko ajan meitä vasten ja oli maailman onnellisin saamastaan huomiosta. Huomasimme Cleolla olevan melko pitkät kynnet ja meidän yllätykseksemme se antoi leikata kyntensä helposti. Cleo on helppo koira käsitellä, se antoi katsoa suuhun ja tarkistuttaa korvat.

Cleo soveltuu aktiiviseen kotiin ja isoon laumaan tottuneena se voisi tykätä, jos kotoa löytyy koirakaveri. Cleo on kuitenkin hyvin reippaan oloinen ja ihmisrakas, joten voisi sopia myös ainoaksi koiraksi. Kuten kaikkien koirien kohdalla, on hyvä huomioida, että Cleo on kasvanut tarhalla suuressa laumassa ja tottunut koirakavereihin ja uuteen kotiin tottuminen voi viedä paljon aikaa. Cleo on keskikokoinen, noin 20 kg.

%d bloggaajaa tykkää tästä: