Noey

Noey, n. 9-vuotias poika, n. 15 kg

Noey on n. 8-10 vuotias senioripoika, painoa n.15 kg. Noey odottaa omaa kotiaan yhdistyksemme turvakodilla. Noey on ihana reipas vanhempi herra, joka nauttii ihmisen huomiosta. Noey ei välitä nuorten koirien hyppimisestä ja riehumisesta ja ajaa muut koirat pois, jos tulevat häiritsemään häntä liiaksi. Aika paljon Noey kuitenkin sietää, kun tarhaoloissa joutuu elämään. Noey vietiin maaliskuussa -22 ensimmäistä kertaa lenkille turvakodin ulkopuolelle. Noey oli niin liikuttava, kuin eri koira. Se hyppelehti innoissaan, haisteli hajuja ja luonnon tuoksuja, kutsusta tuli luokse, kun piti mennä toiseen suuntaan. Noey käveli hienosti hihnassa, hieman veti innostuksissaan, mutta kuin olisi joskus menneisyydessään kävellyt hihnassa. Menneisyydestä emme tiedä muuta kuin että joskus Noeylla on ollut koti, joka on sen hylännyt ja tämän johdosta Noey päätyi vanhalle kunnalliselle Preslican tarhalle, josta pääsi lopulta turvakodille turvaan. Noeylla ei ole toista silmää ja on menossa ensi viikolla tämän silmän sulkuoperaatioon. Noey on (tarhan ulkopuolelle päästyään) muuttunut turvakodillakin iloisemmaksi ja tunnistaa hyvin aktiivin joka on antanut hänelle huomiota ja vienyt ulos ja odottaa innoissaan hymyillen huomiota ja seuraavaa lenkkeilykertaa. Iltaisin Noey innostuu leikkimään ihmisen kanssa, kun ympärillä ei ole niin paljoa muita koiria. Noey on keskienerginen. Tärkeintä Noeylle on ihmisen kanssa oleminen. Noeysta saa varmasti ihanan ystävän. Noey etsii kotia missä ei olisi toista koiraa tai toisen rauhallisen kiltin tyttökoiran kaverina.

%d bloggaajaa tykkää tästä: