Noey – kotihoidossa Suomessa

Noey, n. 9-vuotias poika, 16,8 kg

Noey on saapunut Suomeen 5.8.22 etsimään omaa kotiaan kotihoitopaikasta käsin, Espoossa.

Kotihoidon kuulumisia 22.10.2022:

Noey (kutsumanimi Noel) on sopeutunut hyvin kotikoiran elämään. Sisällä Noel on erittäin rauhallinen, nukkuu ja syö hyvin. Ulkona Noel on reipas, kiinnostunut ympäristöstä ja jaksaa kävellä pitkiäkin lenkkejä. Hihnakävely ja muiden koirien ohitukset sujuvat hyvin. Noel menee reippaasti esimerkiksi hissiin ja autoon. Noel pitää kaikista ihmisistä, joilta voi saada rapsutuksia. Koirat eivät yleensä kovin paljon kiinnosta, ellei tee tuttavuutta hieman pidempään ja silloin Noel saattaa innostua leikkimäänkin. Noel on ollut muutaman päivän myös reippaana toimistokoirana. Vesisateesta Noel ei tykkää ja jäisi sateella mieluummin sisälle. Noel on itsenäinen tyyppi, sen ei tarvitse olla koko ajan ”iholla” ja se esimerkiksi jää ongelmitta hoitopaikkaan. On myös viihtynyt hyvin lasten kanssa. Ainoa haaste ovat liikkuvat autot, joita Noel tykkää haukkua ja tästä syystä Noelille etsitään kotia hieman rauhallisemmalta alueelta.

Kotihoidon kuulumisia 19.8.2022:

Noey on sisällä rauhallinen loikoilija, mutta välillä innostuu leikkimään leluilla tai syömään luuta. Noey on reipas ulkoilija ja kävelee hyvin hihnassa, mutta ohi meneville autoille pitää hieman haukkua. Noey on kotihoidossa kerrostalossa, mikä sujuu hyvin. Erityisen kivaa on kuitenkin, kun pääsee metsäpoluille lenkkeilemään.

Noey on ihmisille ystävällinen, mutta vaatii aluksi hieman aikaa tutustuakseen. Muut koirat eivät lenkillä erityisesti kiinnosta, mutta koirapuistossa Noey on innostunut hieman leikkimään toisen koiran kanssa.

Noey jää ongelmitta yksin kotiin ja yksinolo sujuu hyvin. Noeylle sopisi rauhallinen koti, rauhalliselta alueelta, missä ei heti olisi autoteitä lähellä ja koti jossa se saa omistajansa täyden huomion ja rakkauden ❤ .

————————————————————————————————————————————————

Bosniassa yhdistyksen turvakodilla:

Noey on n. 8-10 vuotias senioripoika, painoa 16,8 kg. Noey odottaa omaa kotiaan yhdistyksemme turvakodilla. Noey on ihana reipas vanhempi herra, joka nauttii ihmisen huomiosta. Noey ei välitä nuorten koirien hyppimisestä ja riehumisesta ja ajaa muut koirat pois, jos tulevat häiritsemään häntä liiaksi. Aika paljon Noey kuitenkin sietää, kun tarhaoloissa joutuu elämään. Noey vietiin maaliskuussa -22 ensimmäistä kertaa lenkille turvakodin ulkopuolelle. Noey oli niin liikuttava, kuin eri koira. Se hyppelehti innoissaan, haisteli hajuja ja luonnon tuoksuja, kutsusta tuli luokse, kun piti mennä toiseen suuntaan. Noey käveli hienosti hihnassa, hieman veti innostuksissaan, mutta kuin olisi joskus menneisyydessään kävellyt hihnassa. Menneisyydestä emme tiedä muuta kuin että joskus Noeylla on ollut koti, joka on sen hylännyt ja tämän johdosta Noey päätyi vanhalle kunnalliselle Preslican tarhalle, josta pääsi lopulta turvakodille turvaan. Noeylla ei ollut toista silmää ja se vietiin kesällä -22 silmän sulkuoperaatioon. Noey on (tarhan ulkopuolelle päästyään) muuttunut turvakodillakin iloisemmaksi ja tunnistaa hyvin aktiivin joka on antanut hänelle huomiota ja vienyt ulos ja odottaa innoissaan hymyillen huomiota ja seuraavaa lenkkeilykertaa. Iltaisin Noey innostuu leikkimään ihmisen kanssa, kun ympärillä ei ole niin paljoa muita koiria. Noey on keskienerginen. Tärkeintä Noeylle on ihmisen kanssa oleminen. Noeysta saa varmasti ihanan ystävän. Noey etsii kotia, missä voisi olla ainoana koirana tai voisi sopia suhtrauhallisen tyttökoiran kaveriksi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: