Moona

Moona, n. 5- vuotias tyttö, n. 12kg

Preslican tarhan entinen asukas Moona etsii kotia. 🧡

Moona vietti Preslicassa noin 3 vuotta, ja uudella Dobojn kunnallisella tarhalla vuoden. Eilen oli Moonan vuoro päästä sieltä pois ja muuttaa yhdistyksemme turvakodille odottamaan oman kodin löytymistä.

Moona on Ebin, Tyyneen ja Azran sisko. Tyyne ja Azra elävät onnellista elämää Suomessa. ☺️

Sisarukset päätyivät vuosia sitten tarhalle koska niiden omistaja karkoitettiin maasta. Koirista oli pidetty siihen mennessä hyvää huolta, tutustuimme niihin noin kolme vuotta sitten, kultaisia ja ihmisläheisiä koiria heti tarhalle saapuessa. 😌

Moona on iloinen ja itsevarma pienikokoinen tyttö, jolla on ihmisrakas ja kiltti luonne. Preslican tarhalla sillä oli aina tapana odottaa koirankopin päällä, ja sieltä se yritti saada huomiota ihmisiltä. Moona asustelee nyt aitauksessa siskonsa Ebin kanssa – jonka eilen tunnisti samantien, ja monen muun koiran kanssa. Moona, samoin kuin sisarukset aikaisemmin, on sopeutunut hyvin uuteen ympäristöön, ja tuttujen ihmisten kanssa on luottavainen sekä huomionhakuinen. Koirien kanssa Moona itsevarma eikä jännitä oikeastaan yhtään.

Moona on elänyt pitkään tarhaolosuhteissa, löytyisikö sille vihdoin loppuelämän koti?

Moona etsii aktiivista kotia ja se voisi sopeutua monenlaiseen perheeseen.

Painoltaan noin 12kg. Iältään noin 5-vuotias.

%d bloggaajaa tykkää tästä: