Esko

Esko, noin 10kk poika, noin 20kg

Esko on todella leikkisä ja energinen nuori poika. Sen aitaukseen mennessä se ryntää heti luokse ja hyppää ihmistä vasten. Se ei tahdo saada rapsutuksista tarpeekseen. Esko täyttää heinäkuussa 2022 vuoden. Esko oli noin kahden kuukauden ikäinen, kun se pelastettiin kunnalliselta koiratarhalta turvakodille. Se on siis kasvanut turvakodilla. ❤

Esko on erittäin kiltti poika ja soveltuu aktiiviseen kotiin. Luonteeltaan se on avoin, reipas ja aktiivinen. Esko jakaa aitauksen kolmen muun koiran kanssa. Esko painaa arviolta noin 20 kg. Voisimme nähdä Eskon soveltuvan ainoaksi koiraksi tai toisen koiran kaveriksi. Esko tulee tarvitsemaan paljon liikuntaa ja siitä varmasti saakin mainion lenkkikaverin. Esko on muille koirille kiltti, mutta on oman aitauksen innokkain koira ja ihmisen saapuessa sen aitaukseen, muut eivät tahdo saada huomiota Eskon loikkiessa innokkaimpana ihmistä vasten. Esko antoi tarkistaa korvansa ja hampaansa nätisti, vaikka olikin meistä vierailijoista niin innoissaan. Esko ei arastele uusia ihmisiä ollenkaan; se on heti mukana ja uusia ihmisiä vastassa. Uskomme, että Eskosta tulee mitä ihanin kotikoira. Kauempaa seurattuani Eskoa, huomasin sen asettuvan makuulle ja seuraavan muiden aitausten koirien puuhia.

%d bloggaajaa tykkää tästä: