Fendi – varattu

Fendi, noin 11kk, noin 12kg poika

Fendi saapui turvakodille pienenä pentuna sisarustensa kanssa. Kaksi siskoa (Tess ja Prada,nyk.Mysli) on jo Suomessa ja muut sisarukset odottavat oman kodin löytymistä yhdistyksemme turvakodilla. Fendi asustelee etupihalla, usein Hannah ja Furla siskojensa seurassa. Fendi on kiltti, huomionhakuinen, hauska ja utelias poika. Pentumaista energiaa löytyy, Fendi onkin kovin leikkisä, tykkää juosta koirakavereidensa kanssa, pureskella leluja ja tossuja, ja hyppiä ihmistä vasten. Fendi on ihmisläheinen ja nauttii läheisyydestä, kun sille juttelee Fendi alkaa inisemään ilosta. Myös vieraita ihmisiä se menee rohkeasti tervehtimään ja tekemään tuttavuutta. Etupihalla asustelee paljon koiria ja sinne on muodostunut erilaisia pikkulaumoja. Fendi kuuluu nuorten koirien laumaan, joka puuhailee ja leikkii turvakodin talon edustalla. Fendi nukkuu usein talon oven edessä, se on ollut sisällä sadepäivinä ja talvella, mutta ei pitkiä aikoja. Pian Fendi haluaakin ulos. Fendi on hyvin kiltti ja suloinen nuori koira, joka luottaa tuttuihin ihmisiin ja antaa käsitellä ongelmitta. Reipas Fendi on saapunut turvakodille pienenä pentuna, ulkopuolinen maailma on siis sille täysin vieras. Sopeutuminen kotikoiran elämään tulee todennäköisesti viemään aikaa. Fendille etsimme ensisijaisesti kotia toisen koiran kaverina. Fendi on pieni-keskikokoinen ja keskienerginen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: