Charli

Charli, noin 2-vuotias, noin 20kg poika

Komea ja iloinen Charli poika odottelee oman kodin löytymistä yhdistyksemme turvakodilla 💙

Charli on ystävällinen ja reipas poika, aina ottamassa iloisesti ja innokkaasti ihmisiä vastaan. Charli rakastaakin saada huomiota ja silityksiä, ja toki herkkuja. Charli on nuori ja energinen keskikokoinen paimenkoira-mix, joka kaipaa aktiivista elämää. Tällä hetkellä Charli asuu pienehkössä aitauksessa Aiko tyttökoiran kanssa, keskenään ne leikkivät ja tulevat sopuisasti toimeen. Charli kuitenkin kaipaisi päästä liikkumaan enemmän. Muutaman kerran Charli on päässyt niittyalueelle jaloittelemaan ja siellä se oli niin riemuissaan- haistellen, juosten ja leikkien toisen tyttökoiran kanssa.

Luonteeltaan Charli on kiltti, itsevarma ja luottavainen poika. Charli on päässyt myös aktiivien mukaan lenkille ja reippaasti käveli hihnassa 😊

Keskienerginen Charli on lempeä, hyväntuulinen koira, joka toivoo pian löytävänsä itselleen sopivan liikunnallisen loppuelämän kodin. 🤍

%d bloggaajaa tykkää tästä: