Bobi – varattu

Bobi, noin 1v, 12kg poika

Sosiaalinen ja ihmisrakas Bobi poika etsii omaa kotiaan ❤ Bobi löytyi pienenä pentuna Preslican tarhan lähettyviltä viime kesänä. Silloin vanha kunnallinen tarha oli jo purettu ja koirat siirretty uudelle tarhalle, Dobojssa. Vanhalla tarhalla kävimme kuitenkin muuton jälkeenkin, koska työntekijät eivät kaikkia koiria saaneet kiinni. 15-20 koiraa pysytteli lähimetsissä. Näille koirille veimme ruokaa ja vettä, osa niistä muutti myöhemmin turvakodille ja osa on kadonnut.

Bobi ja sisarukset hylättiin tarhan lähellä olevalle metsätielle heinäkuun lopussa . Jos ne eivät olisi piipittäneet kovaan ääneen, niitä ei olisi huomattu.
Bobi on kasvanut turvakodin olosuhteissa, etupihalla sekä sisätiloissa. Se on kasvanut pieni-keskikokoiseksi, paino-arvioltaan noin 12kg. Bobi on reipas, rohkea ja seurallinen poika, joka rakastaa ihmisiä ja läheisyyttä. Bobi hakee huomiota tassullaan, seuraa ja pyörii ihmisen ympärillä ja rauhoittuu nauttimaan rapsutuksista. Silloin Bobi on onnellisin ja sen suupielet venyvät hymyyn ☺️😃

Bobi tulee hyvin toimeen koirien kanssa, ja alistuu vanhemmille ja vahvimmille koirille, joilta yrittää saada hyväksyntää. Ulkona se tykkää juosta, kaivaa kuoppia ja leikkiä, erityisesti siskojensa Borkan ja Annien kanssa, mutta myös muidenkin koirien kanssa. Bobi onkin leikkisä poika, joka voisi sopia myös toisen reippaan koiran kaveriksi.

Öisin Bobi nukkuu sisällä siskojensa kanssa, joskus haliasennossa samassa pedissä 🥰 Aina välillä se innostuu hyppäämään sohvalle tai sängylle, jossa se pääsee venyttelemään niin pitkäksi kuin pystyy. Muuten Bobi sisällä on melko rauhallinen ja on myös oppinut sisäsiistiksi.
Kissojen kanssa Bobi tulee toimeen 🙂🐱

Bobi on tosi kiltti ja kultainen poika, joka voisi sopeutua monenlaiseen perheeseen, jossa olisi tarjolla aktiivista elämää.
Bobi on nuori, noin 1-vuotias poika. Keskienerginen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: