Annie – tulossa Suomeen kotihoitoon

Annie, 1,5- vuotias , 10kg tyttö

Leikkisä, ihmisrakas hassuttelija Annie saapuu Suomeen kotihoitoon helmikuussa ❤️

Annie saapui turvakodille pienenä pentuna sisarustensa kanssa kesällä 2021. Siskot ja veli ovat jo löytäneet oman kodit 🙂

Annie on reipas ja iloinen tyttö, joka rakastaa olla ihmisen kainalossa mutta nauttii myös koirakavereiden kanssa puuhailusta, juoksemisesta ja yhdessä leikkimisestä. Annie on ketterä, pitkä-jalkainen nopea juoksija, jonka perässä harva pysyy. Annie tykkää läheisyydestä, niin ihmisten kuin koirien ja usein käpertyykin nukkumaan toisen koiran viereen. Annie hakee usein hyväksyntää vanhemmilta koirilta, mutta lempikaverit on nuoremmat ja vauhdikkaammat koirat. Luonteeltaan Annie on kiltti, leikkisä ja sosiaalinen tyttö. Turvakodilla Annie nukkuu sisällä ja on oppinut hyvin ja nopeasti talon tavoille. Annie on hyvin fiksu, herttainen, välillä itsepäinen neiti. Huomionhakuinen, perso kaikille herkuille, tulee kutsusta luokse ja osaa hymyillä 🙂

Annielle sopisi koti toisen koiran kaverina, ensisijaisesti rauhallisemmalla asuinalueella ja ilman kissoja. Annie saattaa innostua liikaakin kissoista.

Annie saapuu kotihoitoon Mäntsälään.

%d bloggaajaa tykkää tästä: