Diidii – Varattu

Diidii, noin 10kk, 5-6kg tyttö

Pieni suloinen Diidii etsii hyvää loppuelämän kotia ❤️ Diidii hylättiin yhdistyksemme turvakodille vappuaamuna 2022 ja on reippaana tyttönä jo sopeutunut tarhan ympäristöön sekä sulautunut hyvin vapaiden pikkukoirien joukkoon. Diidii seuraa kuitenkin jatkuvasti ihmistä ja nauttii läheisyydestä ja silityksistä. Diidii oli heti saapuessaan luottavainen ja kiltti, iloinen käsittelystä. Toistaiseksi Diidii vaikuttaa olevan suht rauhallinen tyttö, hyvin seurallinen ja ystävällinen luonteeltaan. Diidii ei ole vielä ystävystynyt muiden koirien kanssa, ja mielummin viettää aikansa ihmisen lähellä. Koirien lenkkeilyaikana Diidii onkin lähtenyt mukaan ja kävellyt ihmisen vieressä koko lenkin aikana. Ihana Diidii on nuori, arvioltaan vähän alle vuoden ikäinen ja painoa on noin 5-6kg.

%d bloggaajaa tykkää tästä: