Hannah

Hannah, noin 11kk, noin 10kg

Hannah (Furlan, Tessin ja Pradan sisko) saapui turvakodille viime vuonna pienenä pentuna. Hannah on ollut pennusta lähtien Tess:n paras ystävä ❤️ Yhdessä ne söi, leikki ja nukkui. Tess opetti Hannah:lle miten kiivetä pienen portin yli ja sitä kautta päästä talon sisäkäytävälle ja muuttua näkymättömäksi. Iltaisin pienet mustat karvakasat asettuivat yhteen petiin sisälle, ja nukkuivat aamuun asti. Päivällä ne taas kuului etupihan koiralaumaan. Hannah on Tess:n lähdön jälkeen hakenut paljon enemmän kontaktia ihmisiltä, hyppimällä ja seurailemalla. Veli ja toinen sisko Furla on kuitenkin ollut aina osa laumaa, ja niiden kanssa nykyään vietetään paljon aikaa leikkimällä 😊 Hannah on suloinen, herkkä tyttö joka mielestämme sopisi parhaiten kotiin jossa on toinen koira kaverina. Pentumainen, energinen ja ystävällinen luonne. Sylissä Hannah vähän jähmettyy mutta antaa kuitenkin käsitellä itseään.

Uskomme, että kerran kotiuduttuaan Hannasta saisi reippaan lenkkikaverin, joka tykkäisi niin ihmis- kuin koiraseurasta. Hannah on pienikokoinen ja sileäkarvainen kaunotar. Painoa on noin 10kg ja syntymäaika arviolta 1.5.21.

%d bloggaajaa tykkää tästä: