Rihanna – tulossa Suomeen kotihoitoon

Rihanna, noin 3-vuotias tyttö, noin 11-12kg

Rihanna on tulossa Suomeen kotihoitoon kesäkuun alussa.

Iloinen ja sympaattinen Rihanna muutti kunnalliselta tarhalta yhdistyksen turvakodille Timia kaverinsa kanssa. Molemmat oli hylätty Dobojn tarhalle omistajan toimesta.

Rihanna on luonteeltaan kiltti, leikkisä ja ihmisrakas koira. Rohkea ja reipas Rihanna jakaa aitauksensa Timian ja Popi pojan kanssa, keskenään ne tulevat hyvin toimeen. Alkuun Rihanna piti kuitenkin vähän sulatella uuden tulokkaan saapumista aitaukseen, mutta parissa viikossa niistä on tullut hyviä ystäviä ja leikkikavereita. Rihanna on itsevarma koirien kesken ja haluaisi kaiken huomion itselleen. Energinen tyttö, joka uudessa ympäristössä lähtee rohkeasti tutkimaan paikkoja ja innostuu juoksemaan vapaasti hajujen perään. Rihanna osaa kävellä hihnassa, todennäköisesti se on sille jo tuttua.

Rihanna on pieni-keskikokoinen, noin 11-12kiloinen karkeakarvainen tyttö. Hyväntuulinen ja luottavainen.

Rihanna etsii aktiivista kotia, joko ainoana koirana tai toisen reippaan koiran kaverina.

%d bloggaajaa tykkää tästä: