Mera

Mera, noin 2-vuotias tyttö, noin 12kg

Pieni-keskikokoinen Mera etsii hyvää loppuelämän kotia 🖤 Mera muutti Dobojn kunnalliselta tarhalta yhdistyksen turvakodille alkuvuodesta22, silloin se oli tiine. Mera on ihastuttava minilabbis-mix, joka asustelee aitauksessa toisen nuoren tyttökoiran kanssa. Mera on leikkisä, huomionhakuinen ja pehmeäluonteinen tyttö. Saapuessaan Mera ujosteli kaikkea, mutta se kuitenkin ilahtui kun sai ihmiseltä huomiota ja silityksiä. Nykyään Mera on hyvin reipas ja luottavainen tyttö, joka on aina vastassa hyppimässä ilosta kun sen luokse mennään ☺️Uudessa ympäristössä (tarhan niittyalue, jossa jaloittelee muitakin koiria) Mera jännittää ja hakee enemmän tukea ihmisestä.
Mera on kiltti ja säyseä tyttö, joka voisi sopia kotiin toisen koiran kaveriksi ja mahdollisesti myös ainoaksi koiraksi. Uskomme, että kerran kotiuduttuaan Mera arvostaisi aktiivista elämää 🙂
Kaunis Mera on nuori, noin 2-vuotias, 12kiloinen. Keski-energinen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: