Furla

Furla, noin 11kk, 10-11kg tyttö

Furla saapui turvakodille pienenä pentuna sisarustensa kanssa. Kaksi siskoa (Tess ja Prada,nyk.Mysli) on jo Suomessa ja muut sisarukset odottavat oman kodin löytymistä turvakodilla 😊 Sileäturkkinen pienikokoinen Furla asustelee etupihalla, usein Hannah- siskon ja Fendi-veljen seurassa. Furla on reipas, iloinen ja leikkisä tyttö, joka innostuu ihmisen huomiosta sekä leikkihetkistä kavereidensa kanssa. Furla on vielä pentumainen ja energinen koira, joka arvostaisi aktiivista elämää. Se on myös nopea ja ketterä tyttö, joka voisi mahdollisesti tykätä jostakin harrastuksesta tulevassa kodissa.

Turvakodilla Furla on on tullut toimeen muiden koirien kanssa eikä ole ikinä rähinätilanteissa mukana. Kiltti ja seurallinen luonne.

Furla on asunut tarhaolosuhteissa pennusta lähtien, joten tarhan ulkopuolisesta maailmasta ei ole paljon yhtään kokemusta. Muutamat vieraat on otettu iloisesti vastaan 😊

Furlan arvioitu syntymäaika on 1.5.21, painoa on noin 10-11kg.

%d bloggaajaa tykkää tästä: