Walter

Walter, n. 4-5- vuotias poika, n. 23kg

Walterin elämä on ollut yhtä epäonnea ja kaltoinkohtelua. Walter hylättiin Preslican kunnalliselle tarhalle muutama vuosi sitten omistajan toimesta, ja siitä päivästä lähtien se asui turhautuneena pienessä 1×2 metrisessä häkissä, naapurihäkissä asusteli toinen staffi Tret. Niiden välillä syntyi tappeluita kaltereiden läpi. Myöhemmin työntekijät luovutti/adoptoi Walterin paikalliselle nuorelle miehelle, joka toi Walterin takaisin tarhalle 10 päivän jälkeen. Kesällä 2021 Walter päätyi uudelle kunnalliselle tarhalle ja siellä Walterin olosuhteet eivät parantuneet – työntekijät ei tykännyt Walterista ja ne astui sen boksin sisälle ainoastaan kepillä ja pelottamalla sitä. Myöhemmin ne sijoitteli tahallaan vahvoja uroskoiria Walterin boksiin, koska tiesivät että se ei tule toimeen urosten kanssa. Emme tiedä ketä koiria sinne sijoitettiin ja mitä niille tapahtui. Yksi päivä marraskuussa -21 saimme tietää, että Walterin päälle oli hyökätty, ja se oli pahasti haavoittunut. Kun kävimme hakemassa Walterin se jännitti meitä paljon eikä ollut oma itsensä.

Walter on toipunut hyökkäyksestä ja voi nykyään hyvin. Iso kiitos tästä Walterin kummeille .❤️ Eläinlääkärillä Walter antoi käsitellä hienosti. Walteriin ollaan päästy tutustumaan vielä paremmin, myös aitauksen ulkopuolella. Hymyilevä Walter on kovin ihmisläheinen ja leikkisä poika, joka tykkää rapsutuksista, leluista ja luista. Se on avoin myös muillekin ihmisille. Walter asuu yksin omassa aitauksessa, ja aurinkoisina päivinä sillä on tapana raahata peittonsa sisärakennuksesta ulkopuolelle ja asettua siihen nauttimaan auringosta. Fiksu poika. 😌 Walterille etsitään ensisijaisesti kotia ainoana koirana, jossa on koirakokemusta ja jossa ei olisi pieniä lapsia. Walter ei aina ymmärrä voimaansa.

Lenkkeilystä Walter tykkää paljon, se ilahtuu heti kun näkee hihnan. Hihnassa se vetää melko paljon, joten se tulee tarvitsemaan siihen harjoitusta. Walter on vahva ja vaatii rinnalleen sellaisen ihmisen, jolla riittää fyysistä voimaa, joka on motivoitunut kouluttamaan energistä koiraa positiivisen vahvistamisen kautta.Walter tarvitsee paljon liikuntaa sekä esim. virikkeitä aivotyöskentelyn merkeissä.

Walter käyttäytyy kuin nuori pentu, vaikka ikää on noin 4-5. Walter on mustavalkoinen staffi, Painoltaan noin 22-25kg. Vihdoinkin Walter on valmis etsimään omaa loppuelämän kotia, jota kovasti ansaitsisi. ❤

Walter nauttimassa rapsutuksista 11/2022
%d bloggaajaa tykkää tästä: