Tiga – varattu

Tiga, n. 7kk tyttö, n. 5kg

Tiga asuu Dobojn kunnallisella tarhalla, jossa koirien kohtalo on arvaamaton. Tämä pieni, nuori tyttö on selvinnyt siellä pennusta lähtien, uskomme ja toivomme, että se sinnittelisi vielä kunnes oma koti löytyy. ❤

Yhdistyksemme turvakodilla ei ole tällä hetkellä tilaa useammalle uudelle koiralle, ja ensisijaisesti autamme vanhempia monta vuotta tarhalla viettäneitä koiria, hoitoa tarvitsevia sekä tiineitä narttuja. Haluaisimme kuitenkin antaa toivoa muillekin koirille, tässä yksi niistä. Tiga, noin 5-kiloinen tyttö, joka saapui noin 2kk:n ikäisenä tarhalle. Tiga vaikuttaa olevan sosiaalinen, huomionhakuinen ja kiltti tyttö, joka jakaa aitauksen useamman nuoren koiran kanssa. Osa heistä saapui tarhalle samaan aikaan kuin Tiga. Tiga on vielä pentumainen, ja etsiikin aktiivista kotia. Tiga jää todennäköisesti pienikokoiseksi. Valitettavasti kunnallisen tarhan uusia koiria tapaamme vain muutaman kerran kuussa, kun niihin tutustumme ne ovat lähes kaikki huomionkipeitä sekä nälissään. Lisätietoja ei ole siis paljon saatavilla. ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: