Popi – varattu

Popi, n. 2- vuotias poika, n. 16kg

Popi löytyi kauppakeskuksen lähettyviltä maaliskuun alussa. Popi oli todella eksyneen oloinen, jokaista ohikulkijaa haisteli etsien omaa ihmistä, ja kun se kuuli vihellyksen tien toiselta puolelta se juoksi sinne, melkein jäi auton alle. Pian kuitenkin se ymmärsi, että vihellykset tuli jalkapallokentältä ja palasi takaisin kauppakeskuksen parkkipaikkalle, ja taas oli jäämässä auton alle ellei autot olisivat jarruttaneet. Se ei osannut varoa ollenkaan ja autotie on muutenkin vilkas. Kaikki tapahtui tosi nopeasti, kun seurattiin koiran hätäistä käytöstä. Popi oli todennäköisesti hylätty omistajan toimesta kauppakeskuksen eteen. Kutsuimme Popin luokse viheltäen, ja kun se tuli nostimme sen heti syliin ja suoraan autoon. Popilla ei ollut sirua, joten pian siitä tuli yhdistyksen turvakodin koira, joka on valmis etsimään omaa kotia. 🧡

Popi on keskikokoinen paimenkoira-mix, noin 16kiloinen, kikkarakarvainen ja töpöhäntäinen. Vakavakatseinen Popi on lempeä ja ystävällinen poika, joka ilahtuu ihmisen huomiosta ja lähtee mielellään lenkille. Hihnassa Popi käveleekin tosi hienosti. Turvakodilla Popi jakaa aitauksensa kahden pienemmän tyttökoiran kanssa, ja niistä on tullut ystäviä vaikka alkuun tytöt vähän sitä pomotteli. Popi ei vaikuta olevan kovin pelokkaalta, ja on antanut käsitellä itseään meidän sekä eläinlääkärin toimesta ongelmitta. Popilla oli selän ja kaulan alla karvattomia kohtia, ja on saamassa niihin hoitoa. Nenässä on muutama arpi, jota eläinlääkäri epäili kissan tai muiden koirien raapaisuiksi.

Popi on ollut alusta lähtien sosiaalinen ja kiltti poika, joka hyppii ilosta kun sen luokse mennään. Popi toivoisi löytävän aktiivisen ja reippaan kodin – uskomme, että kerran kotiuduttuaan siitä saisi luotettavan ystävän ja hyvän lenkkikaverin. 😊

%d bloggaajaa tykkää tästä: