Hopey – alustavasti varattu

Hopey, n. 6-7kk, n. 11kg poika

Iloinen, hyväntuulinen ja leikkisä Hopey saapui Dobojn kunnalliselta tarhalta turvakodille pienenä pentuna syyskuussa -21, ja on nyt valmis etsimään omaa kotia. 🤍

Hopey on reipas ja pentumaisen energinen poika, hyvin kiltti ja lempeä luonteeltaan. Hopey on pieni-keskikokokoinen, tällä hetkellä painoa on noin 10-11 kg ja sillä on ihanan pehmeä hopeavärinen turkki. 😊 Hopey jakaa aitauksensa Vanilija tytön ja Tuike pojan kanssa. Yhdessä ne viettää aikaa leikkien ja hienosti tulevat keskenään toimeen. Hopey ja muiden aitausten koirat ovat päässeet tarhan isolle puolelle jaloittelemaan niittyalueelle, ja siellä Hopey on ollut riemuissaan. Hän on juossut ja leikkinyt kaikkien koirien kanssa jotka on lähtenyt mukaan sen leikkiyrityksiin ja aina välillä tullut ihmisten luokse rapsutuksia pyytämään.

Hopey on nuori koira, joka etsii reipasta ja motivoitunutta kotia, jossa harjoitellaan kotikoiran arkea, sillä Hopey on elänyt vain tarhaolosuhteissa. Tulevassa kodissa Hopey arvostaisi koirakaveria, mutta uskomme että pärjäisi myös ainoana koirana. ❤

Suhtautumisesta lapsiin tai muihin eläimiin ei ole tietoa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: