Beni

Beni, noin 4-5 vuotias poika, noin 20kg

Aktiivinen ja leikkisä Beni poika odottelee oman kodin löytymistä yhdistyksen turvakodilla. Tätä ennen Beni on viettäny lähes koko elämänsä ensin vanhalla Dobojn kunnallisella tarhalla ja myöhemmin uudella kunnallisella tarhalla. Jälkimmäisessä Beni oli heikossa asemassa, ja joutui monesti hyökkäyksen kohteeksi ja alkoi laihtumaan voimakkaasti. Beni muutti turvakodille loppuvuodesta 2021. Beni sopeutui tarhan isomman puolen laumaan nopeasti ja alkoi pian löytämään ystäviä, jonka kanssa leikkiä ja juosta. Tennispallon nouto on myös hauskaa. Beni tunnisti muutaman vanhan Preslican tarhan asukkaan, mm. Rambon jonka kanssa oli aikoinaan samassa aitauksessa. Beni osoitti heti kunnioitusta vanhempia ja vahvempia koiria kohtaan. Isokokoiselta Azialta haki hykäksyntää ja yritti pyytäää neitiä leikkiin. Ajan kanssa Beni tutustui kaikkiin koiriin, joiden kanssa on tullut sopuisasti toimeen, sekä urosten että narttujen. Usein leikitään vauhdikkaiden koirien kanssa ja kun on koirien aika mennä takaisin omiin aitauksiin Beni tulee melkein aina viimeisenä, koska juoksentelualue alkaa olemaan tyhjä ja silloin on paras aika lähteä painimaan Shargo pojan kanssa. Beni on luonteeltaan hyvin kiltti ja reipas poika, se on huomiohakuinen ja nauttii ihmisen rapsutuksista sekä läheisyydestä. Hihnassa Beni kävelee hyvin. Benin erikoispiirre on korvat, vasenpuolinen on luppakorva ja oikeanpuolinen on pystykorva. Beni on keski-kokoinen, noin 20 kiloinen sileäkarvainen, mahdollisesti belgi-mix.

Beni etsii aktiivista kotia, jossa olisi entuudestaan koirakokemusta, joko ainoana koirana tai toisen koiran kaverina.

%d bloggaajaa tykkää tästä: