Margi – kotihoidossa Suomessa

Margi, noin 1,5-2 vuotias tyttö, 12kg

Tammikuun puolivälissä kävimme vierailemassa kunnallisella tarhalla, josta kolme sairasta pentua sekä kaksi huolestuttavan laihaa koiraa lähti mukaan turvakodille. Pieni, herkkäkatseinen musta laiheliini juoksenteli tarhalla vapaana ja seurasi meitä kun ruokimme koiria. Myös lähdön aikana se lähti seuraamaan emmekä oikein pystyneet vastustamaan sen puhuttelevia nappisilmiä. Marge pääsi kyytiin ja oli koko ajomatkan aikana rauhallisena Päivin sylissä.

Turvakodilla Marge kuuluu vapaiden koirien joukkoon, Ada koiran sekä pentujen kanssa. Marge on kuukaudessa saanut hyvin painoa ja heikon näköinen turkki on nyt jo paremmassa kunnossa. Aamuisin ja päivisin Marge on usein Adan kanssa leikkimässä tai seikkailemassa pelloilla. Öisin se rauhoittuu parakkiin nukkumaan, ja on oppinut ”sisäsiistiksi” 😀 koirien kanssa Marge on saanut itsevarmuutta ja pärjää oikein hyvin nuoremman Adan sekä pentujen kanssa.

Ihmisille Marge on hieman alistuvainen, herkkä tyttö joka nauttii läheisyydestä ja sylissäolosta.

Kilttiluonteinen ja herttainen Marge on aktiivinen nuori koira, joka toivoisikin aktiivista elämää kerran kotiuduttuaan. Uskomme, että Marge olisi onnellinen ja tyytyväinen ainoana koirana. Koirakaveri ei ole kuitenkaan täysin poissuljettu 😊

Marge on pieni-keskikokoinen, noin 12 kg neiti.

%d bloggaajaa tykkää tästä: