Lolita

Lolita, noin 7-8 kk tyttö, noin 12kg

Lolita saapui yhdistyksemme turvakodille syyskuun lopussa, Dobojn kunnalliselta tarhalta. Lolita oli tullessaan muutaman kuukauden ikäinen ja vähän alle puolessa vuodessa se on kasvanut pieni-keskikoiseksi, noin 11-kiloiseksi. Lolita muutti sisarustensa kanssa, mm.Emil veli, Neppe veli ja Kami sisko, joiden kanssa jakaa aitauksensa. Lolita on ihana, pehmeäluonteinen ja kiltti tyttö, joka viettää päivänsä välillä leikkien, välillä hengaillen yksinään auringossa ja välillä hakien ihmisiltä läheisyyttä.

Lolita on aika rauhallinen pentu, sillä on omat hetket jolloin se innostuu leikkimään ja ”villiintymään”, sitten se rauhoittuu ja tykkää kävellä omassa rauhassa aitauksesta toiseen, kunnes se jääkin jonnekin pehmeälle alustalle lepäämään. Koirien kanssa Lolita tulee hyvin toimeen. Lolita tulee iloisesti kutsusta luokse, nauttii ihmisen silityksistä ja antaa käsitellä itseään nätisti. Herkut ja lelut on Lolitan mielestä parasta 🙂 Lolita on vähän alistuvainen, sekä koirien että ihmisten kanssa.

Tämä hellyyttävä luppakorvainen tyttö etsii kotia, ensisijaisesti rauhallisemmasta ympäristöstä. Koirakaveri olisi Lolitalle varmaankin miellyttävä, mutta Lolita voisi pärjäillä myös ainoana koirana.Lolita on keski-energinen tyttö. Lolitalle etsitään kotia, joka ymmärtää sen taustoja ja on valmis panostamaan nuoren (tarhalla kasvaneen) koiran sopeuttamiseen kotikoiran arkeen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: