Emil – varattu

Emil, noin 7-8 kk poika, noin 11kg

Hyväntuulinen, vauhdikas Emil asustelee yhdistyksemme turvakodilla viime vuoden syyskuusta lähtien. Emil ja sisarukset pääsivät hoitoon turvakodille Dobojn kunnalliselta tarhalta, jossa ne kaikki olivat ehtineet sairastumaan. Silloin pennut oli noin 2-3kk:n ikäisiä. Kaksi eivät selvinneet 😔 Emil ja kolme muuta selvisivät.

Emil poika on pirteä ja touhukas poika, joka tykkää leikkiä koirien sekä ihmisten kanssa. Se on iloinen ja reipas poika, aina mukana koirien välisissä leikeissä tai ihmisen jaloissa pyytämässä huomiota. Välillä pureskellaan kenkiä ja välillä hanskoja. Emil on kiltti, energinen ja vielä tosi pentumainen poika, joka tulee todennäköisesti tarvitsemaan paljon aktiviteetteja kodin ulkopuolella, pentukoulutuksen lisäksi. Emil rakastaa juosta, touhuta, leikkiä, hyppiä eikä varmaan itsekään tiedä miten päin olla kun se pääsee huomion keskipisteeksi. Hymysuu Emil on positiivinen ja aika sopeutuvainen koira. Se myös osaa hyväksyä muiden koirien toiveita, esim. jättämään niitä rauhaan vaikka sinnikkäästi yrittää alkuun saada niitä mukaan leikkiin. Paras kaveriporukka koostuu Lolita siskosta ja vauhdikkaista Angiesta, Faarasta ja Famista.

Emilin erityispiirre on piipitys, joka välillä kuuluu kun Emil on innostunut tai yrittää saada lisähuomiota.

Pienikokoinen Emil etsii aktiivista kotia, ainoana koirana tai toisen koiran kaverina, jossa panostetaan nuoren koiran kouluttamiseen ja sopeuttamiseen kotikoiran elämään.

%d bloggaajaa tykkää tästä: