Ada – varattu

Ada, n. 5kk tyttö, n. 5kg

Ada tyttö kuuluu yhteen pentueeseen, joka hylättiin talvella Dobojn kunnalliselle tarhalle pienenä pentuna. Ada sinnitteli siellä, kun kaikki sisarukset menehtyi. 😞 Ada oli tosi laiha, kirppuinen ja muutenkin heikon oloinen, samassa aitauksessa oli muutama isompi koira joka hyökkäili sen kimppuun. Ada muutti turvakodille 27.12.21, vaikka emme olleet optimistisia sen kuntoumisesta. Silti, Ada alkoi pikku hiljaa keräämään voimia ja saamaan lisää painoa. Adan saapumisesta on nyt kulunut reilu kuukausi, Ada on kasvanut ja voi hyvin. 🧡

Tällä hetkellä se painaa noin 5-6kg, mutta koska se on vielä pentu se tulee todennäköisesti kasvamaan lisää, pieni-keskikokoiseksi. Turvakodilla Ada kuuluu ”vapaiden koirien” joukkoon. Päivisin Ada ja ystävät ovat vapaana tarhojen edustalla ja öisin nukkuvat lämmitetyssä parakissa. Päiviin kuuluu lenkkeilyä muiden ystävien tai toipilaiden seurassa, paljon leikkimistä, syömistä, luiden pureskelua, ihmisen kanssa hengailua ja nukkumista. Toisin kuin muutama muu kaveri, joka lähtee oma-aloitteisesti seikkailee pelloille, Ada pysyttelee tarhan lähettyvillä ja lähtee kauemmas vain ihmisen seurassa.

Ada on ihastuttava ruskea pörröinen tyttö, joka sattaa alkuun vähän ujostella uusien ihmisten kanssa, mutta nopeasti se kuitenkin tulee tekemään tuttavuutta. Tuttuihin ihmisiin Ada luottaa ja antaa käsitellä hienosti. Ada on hyvin leikkisä, pentumainen ja kiltti, hassu ja herttainen koira, mahdollisesti paimenkoira-mix. Täydellinen koti olisi sellainen, jossa on koirakaveri odottamassa, ja jossa panostetaan nuoren koiran koulutukseen kauempana kaupunkikeskustan vilinästä. ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: