Ebi

Ebi, n. 5- vuotias tyttö, n. 16 – 17kg

Ebi on Azran sisko, hylätty Preslican kunnalliselle tarhalle saman omistajan toimesta reilu kolme vuotta sitten. Ebi muutti yhdistyksen turvakodille 27.1.22. Ebi tunnisti heti Azran sekä toisen koiran, joka oli aikoinaan samassa aitauksessa kunnallisella tarhalla.

Myös Ebi on peloton, reipas ja itsevarma. Se sulautui koiralaumaan nopeasti ja ongelmitta. 🙂 Ebi on pieni-keskikokoinen tyttö, joka muistuttaa pienikokoista labbis-sekoitusta. Luottavainen ja sosiaalinen luonne, Ebi on energinen koira joka tulee sopuisasti muiden koirien kanssa toimeen, mutta on hieman valikoiva kavereiden suhteen. Muutaman koiran kanssa Ebi on leikkinyt vähän. Iloinen ja ystävällinen Ebi ottaa ihmisen avoimesti ja hymyillen vastaan, ja innokkuutta neidillä riittää. Ebi etsiikin reipasta kotia, joka osaisi tyydyttää aktiivisen koiran tarpeita. ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: