Majok

 Majok, arv. synt. 18.9.2020, n. 17-18kg

Reipas, leikkisä ja sosiaalinen Majok tyttö on asunut yhdistyksen turvakodilla viime vuoden helmikuusta lähtien. Silloin se se saapui pienenä pörröisenä pentuna siskonsa Millin kanssa. Molemmat ovat kasvaneet keskikokoisiksi kaunottareiksi, noin 17-18kg, molemmilla on hoikka rakenne ja pitkät jalat. Majok on siskoon verrattuna pörröisempi, kikkaraturkkinen kun taas Milli on sileäkarvaisempi. 🙂

Majok tulee aina iloisena vastaan, kun ihminen saapuu aitaukseen. Se innostuu huomiosta hyppimällä ja on aina lähellä. Hyväntuulinen Majok tulee myös hyvin toimeen koirien kanssa. Luonnetta kuvaakin hyvin kultainen, luottavainen ja keski-korkeaenerginen. Omassa aitauksessa on kaikenkokoisia ja -ikäisiä koiria, ja toistaiseksi se on ollut kaikkien ystävä. Parhaat leikit jaetaan kuitenkin Millin kanssa. Nuori ja energinen Majok on vauhdikas ja vielä pentumainen tyttö, joka etsii reipasta aktiivista kotia, jossa opetellaan kotikoiran tavoiksi. Majok ei olekaan ikinä elänyt muualla kuin turvakodin tarhalla.

Uskomme, että Majok sopisi monenlaiseen perheeseen. ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: