Tuike – Varattu

Tuike, noin 1-vuotias poika, noin 15-16kg

Tuike odottelee oman kodin löytymistä yhdistyksen turvakodilla, jonne se saapui marraskuussa -21 Dobojn kunnalliselta tarhalta.

Tuikesta on kasvanut komea, keskikokoinen poika, jolla on pitkät jalat ja hoikka rakenne 🙂 Tuike asustelee turvakodin ison tarhan puolella ja jakaa aitauksensa nuorten tyttö- sekä poikakoirien kanssa. Tuike on sopeutunut uuteen porukkaan hienosti ja onkin ystävystynyt kaikkien kanssa, erityisesti Hopey poikakoiran kanssa. Tuike on reipas ja iloinen koira, joka tulee kaikkien kanssa toimeen. Koirien sekä ihmisten. Se on vielä nuori ja energinen koira, joka tykkää juosta ja leikkiä koirakavereidensa kanssa ja innostuu myös ihmisen seurasta. Alkuun Tuike hyppii ilosta ja hakee innokkaasti huomiota, mutta myöhemmin se rauhoittuu. Tuike tunnistaa nimensä hyvin ja tulee aina luottavaisesti kutsusta luokse ❤️ 

Tuike etsii liikunnallista kotia, ja se voisi sopia monenlaiseen perheeseen. Tulevassa kodissa on hyvä huomioida että Tuikella ei ole kokemusta tarhan ulkopuolella olevasta maailmasta, sillä se on kasvanut turvakodilla.

Luonteeltaan Tuike on sosiaalinen, kiltti, leikkisä ja rohkea poika. 

Tuike on noin 1-vuotias, painoltaan noin 15-16kg. 

%d bloggaajaa tykkää tästä: