Opa

Opa, n. 2,5-vuotias poika, n. 20-23kg

Opa pelastui Dobojn kunnalliselta tarhalta yhdistyksen turvakodille toukokuussa -21. Opa oli vakavasti haavoittunut, oikeassa kyljessä oli 40cm avoin haava sekä jalassa oli toinen syvä haava. Työntekijät eivät olleet ”huomanneet” koiraa, sillä Opa makoili koirankopissa, mahdollisesti jo kaksi päivää hyökkäyksestä. Kun löysimme Opan odotimme pahimpaa, haavat olikin jo pahasti tulehtuneita ja Opa oli hyvin heikko . Opa lähti saman tien Banja Lukan eläinlääkäriasemalle, jossa eläinlääkäri totesi koiran tila olevan kriittinen, mutta ehkä pelastettavissa. Lääkitysten avulla Opan vointi koheni muutamassa päivässä, mutta haavojen paranemisprosessi kesti pari kuukautta. Tästä olimme tietoisia, alussa Opan kanssa käytiin joka toinen päivä eläinlääkärillä ja myöhemmin hoito jatkui turvakodilla. Opan nahka sekä osa lihaksista oli pahasti revennyt, mutta onneksi ajan kanssa se alkoi paranemaan ja suurin osa nahasta pelastui, kylkeen on jäänyt arpia. Opa on todellinen selviytyjä! 🧡

Koko hoidon aikana Opa oli vaan niin iloinen, se antoi käsitellä itseään ja puhdistaa haavoja ongelmitta, se oikeastaan vaikutti nauttivan kaikesta saamastaan huomiosta. ☺️ Opa on nyt asunut turvakodilla 9 kuukautta ja osoittautunut oikein ihmisrakkaaksi ja iloiseksi koiraksi, joka on kiitollinen jokaisesta hetkestä ihmisen kanssa. Kun ihminen on lähellä Opa heittäytyy selälleen ja jää nauttimaan silityksistä.

Opa on tullut sopuisasti toimeen muiden koirien kanssa, ja saanut itsevarmuutta laumassa. Opa on myös leikkinyt, yleensä tyttökoirien kanssa. Keski-energinen, kiltti ja hyväntuulinen Opa sopisi parhaiten aktiiviseen kotiin ainoana koirana tai tyttökoiran kaveriksi. ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: