Ajo

Ajo, n. 1,5 – 2 vuotias uros, n. 30kg

Ajo etsii hyvää loppuelämän kotia. ♥️

Iloinen saksanseisojauros Ajo etsii omaa kotia, mielellään ainoana koirana. Arviolta hieman alle kaksivuotias Ajo-koira asuu yhdistyksen turvakodilla, jonne se pääsi muuttamaan Preslican kunnalliselta tarhalta. Preslican tarhalle Ajo joutui laihana ja huonokuntoisena nuorena aikuisena toisen metsästyskoiran kanssa loppuvuodesta 2020. Toisin kuin aitauskaveri, Ajo ei alkanut toipua, vaan laihtui entisestään, käyttäytyi levottomasti ja oli silmin nähden stressaantunut. Turvakodilla Ajon toipuminen alkoi edetä nopeasti. Paino nousi, olemukseen tuli rauhallisuutta ja itsevarmuutta. Nuoren koiran iloinen, vauhdikas ja energinen luonne pääsi esiin.

Ajo rakastaa juoksemista, uimista ja palloilla leikkimistä. Ajolla on aitauksessaan useita koirakavereita, joiden kaikkien kanssa se tulee hyvin toimeen. Vaikka Ajossa on sosiaalisuutta ja sen asema laumassa vahva, on Ajo kuitenkin hyvin itsenäinen eikä kaipaa leikkikavereita. Toisista uroksista Ajo ei juurikaan välitä ja vahvoille nartuille se alistuu. Ihmisiä Ajo sen sijaan rakastaa ja malttaa istua hetken aikaa rapsuteltavana, kunnes vauhdikas poika taas innostuu juoksemaan hurjaa vauhtia pallonsa kanssa.

Ajo on nuori, reilun kokoinen (n. 30 kg) ja erittäin aktiivinen koira, jolle etsitään liikunnallista kotia, mieluiten maaseutumaisesta ympäristöstä. Omakotitalo aidatulla pihalla olisi ihanteellinen asumismuoto, kerrostaloasujaksi Ajosta ei ole. Ajolla ei ole kokemusta kotikoiran elämästä, joten poika tarvitsee ulkoilua ja koiramaisia aktiviteetteja rakastavan omistajan, jolla riittää kärsivällisyyttä nuoren koiran opastamiseen kotikoiran taitoihin. ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: