Willa – alustavasti varattu

Willa, n.7kk tyttö & n.12-13kg

Willa etsii hyvää loppuelämän kotia! ♥️

Kaunis pörröinen Willa tyttö muutti yhdistyksen turvakodille kesän aikana sisarustensa kanssa. Pentue syntyi Preslican kunnallisella tarhalla, emo oli hyvin ihmisarka koira, joka asusteli vapaana tarhan ulkopuolella eikä sitä ikinä saatu kiinni. 😔 Emo hoiti hyvin pentunsa kunnes niiden oli aika lähteä, sillä kunnallinen tarha oli jo romutettu ja suurin osa koirista oli jo siirretty uuteen tarhaan. Willan isä on vielä uudella kunnallisella tarhalla.

Pentue sopeutui turvakodin etupihan porukkaan hyvin ja ottivat isähahmoksi ujohkon Gudva pojan. Willa ja sisarukset ovat kasvaneet keskikokoisiksi kaunottareiksi, ja Willa on niistä se sosiaalisin. Luonteeltaan Willa on keski-energinen, reipas, leikkisä ja hyvin kiltti /sekä ihmisten että koirien kanssa. Vaikka sylissä vähän jännittää Willa antaa käsitellä itseään ongelmitta 🙂

Pehmeäluonteinen Willa etsii kotia joko ainoana koirana tai toisen koiran kaverina. Tulevassa perheessä ymmärretään Willan taustoja, Willa on syntynyt ja kasvanut tarhaolosuhteissa. Kerran kotiuduttuaan uskomme, että Willasta saa reippaan lenkkikaverin, joka arvostaisi aktiivista elämää, koiraseuraa ja yhteisaikaa oman ihmisen kanssa. ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: