Ida

Ida, n.6kk tyttö & n.8-9kg

Ida etsii hyvää loppuelämän kotia! ❤️ Ida kuuluu pentueeseen, joka hylättiin ilman emoa Dobojn kunnallisen tarhan ulkopuolelle kesällä -21. Ida ja sisarukset (Ivy, Mirka ja Slavka) muuttivat yhdistyksen turvakodille heinäkuussa. Ida on sisaruksista se ujostelevin ihmisen kanssa, kun taas koiralaumassa Ida on itsevarma ja peloton. Ihmisen seurassa Idaa alkuun jänskättää eikä tule muiden tapaan hakemaan huomiota tai rapsutuksia hyppien ja pomppien, mutta kun sen luokse mennään Ida ilahtuu ja alku-ujostelun jälkeen se onkin nauttimassa silityksistä ja läheisyydestä. Ida on keskiaktiivinen pienikokoinen tyttö, joka on kasvanut tarhaolosuhteissa. Nuori, pentumainen ja leikkisä Ida on koirakavereidensa kanssa toimeentuleva ja omassa pienessä laumassa myös hyvin kunnioitettu. ☺️ Ida on siirretty isompaan aitaukseen turvakodin isolle puolelle, jossa alkuhämmennyksen jälkeen juoksemisesta on alettu nauttia, kuin myös muihin koiriin tutustumisesta. Neiti on pärjännyt tosi hyvin myös isompien koirien kanssa. Ida etsii reipasta kotia, ainoana koirana tai toisen koiran kaverina.

%d bloggaajaa tykkää tästä: