Felix

Felix, n. 8kk poika & n.11kg

Felix etsii hyvää loppuelämän kotia ♥️

Felix saapui yhdistyksen turvakodille kesäkuussa -21 emonsa ja sisarustensa kanssa. Minttu-äiti oli hylätty pentueensa kanssa Preslican kunnalliselle tarhalle ja sijoitettu aitaukseen kahden muun emon ja monen pennun kanssa. Mintun pennuista kolme selvisi, kolme poikapentua jotka ovat nyt valmiita etsimään omaan kotia.

Felix on pieni-keskikokoinen, veljeksistä pienin ja kikkaraturkkinen. Iloinen, leikkisä ja vauhdikas Felix innostuu ihmisen seurasta ja usein haastaa ihmistä leikkimään. Pomppuvoimaa löytyy, ja hyppimällä Felix yrittääkin saada huomiota itselleen. Felix on hyvin seurallinen ja innokas kaveri. Felix osaa myös välillä itsenäistyä ja tykkää kiertää niittyalueen omassa rauhassa, kun aamun alkuvilinä on ohi.

Kilttiluonteinen ja reipas Felix poika etsii aktiivista kotia, jossa pääsisi totuttelemaan kotikoiran elämään, siihen Felixillä ei ole ikinä ollut mahdollisuutta. Felix on vielä nuori, noin 8kk ja painoa on 11-12kg. Kasvuvaraa on. ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: